Följ mig på twitter

ortogonalcom

Kjell Enhager – Jag AB

Kjell Enhager - Alltid med ett blädderblock

Kjell Enhager - Alltid med ett blädderblock

För lite drygt ett år sedan så såg jag filmen Jag AB av Kjell Enhager. Filmen är verkligen jätterolig att bara titta på, Kjell Enhager är otroligt duktig på att föreläsa. Han håller föreläsningar man själv bara vågar drömma om.

Jag AB är inte enbart roligt, den är också väldigt matnyttig. Jag vet flera skyttar som tagit till sig olika delar av det han säger. Jag tittade lite på YouTube och fann där några små klipp av honom. Nedan finns länkar till de tre klipp jag verkligen gillade, men det finns ytterligare en länk som går till lite andra klipp också. Är man inte med dessa så sök bara på ”Kjell Enhager” på Google eller YouTube.

 • Knycka mästerliga recept. Kjell Enhager

  Knycka mästerliga recept. Kjell Enhager

 • Hur vet du att du har blivit bättre? del 1

  Hur vet du att du har blivit bättre? del 1

 • Hur vet du att du har blivit bätttre? del 2

  Hur vet du att du har blivit bätttre? del 2

Fler filmer går att hitta på coach2coach:s kanal på YouTube

Hittar Ni andra bra filmer med Kjell Enhager så hör av er. De kommer snart upp på filmsidan.

Dela med dig:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks

Tags: , ,

Leave a Reply